Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs pakket vanaf €350,-

Bromfiets/ scooter rijles Arnhem

Behaal je scooter rijbewijs met Falcon Rijschool!

Je scooter rijbewijs Kan al in 1 dag

Bij Falcon Rijschool in Arnhem kun je in één of meerder dagen je scooter rijbewijs halen.  Je komt naar onze opstap locatie op de Leemansweg 39 G in Arnhem. Tijdens de rijles wordt je klaar gestoomd voor je praktijk examen zo leer je alle benodigde vaardigheden om veilig en zelfverzekerd op de scooter te rijden. Na je laatste rijles doe je gelijk je praktijkexamen. Bij Falcon Rijschool streven we ernaar om jou snel en efficiënt je scooter rijbewijs te behalen ook kun hebben we een bovengemiddelde slagingspercentage.

Het bromfiets/scooter rijbewijs halen in Arnhem

Om het bromfiets/ scooter rijbewijs te halen, moet je slagen voor je theorie en praktijk examen  bij het CBR. Nadat je geslaagd bent voor het theorie-examen, kun je praktijklessen volgen bij Falcon Rijschool in Arnhem. Wij bieden verschillende pakketten aan om het scooter rijbewijs te halen, inclusief de benodigde praktijklessen en het praktijkexamen. Je kunt je via onze website vrijblijvend aanmelden of contact op nemen 06-58822132. Wij helpen je vervolgens met het plannen van de praktijklessen en het praktijkexamen. Met onze deskundige instructeurs en flexibele lestijden, kun je succesvol je scooter rijbewijs halen in Arnhem.

Wat kost een scooter rijbewijs?

Ben je op zoek naar een rijschool in Arnhem om je scooter rijbewijs te halen? Dan ben je bij Falcon Rijschool aan het juiste adres. Dit kan al vanaf  In dit artikel zullen we bespreken wat de kosten zijn van het behalen van een scooterrijbewijs bij Falcon Rijschool in Arnhem. We zullen de tarieven van de lessen, het examen en eventuele extra kosten bespreken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat je kunt verwachten wanneer je ervoor kiest om je scooterrijbewijs te halen bij Falcon Rijschool in Arnhem.

Scooter rijbewijs pakket

Het bromfietsrijbewijs pakket bij Falcon Rijschool in Arnhem omvat zowel theorie- als praktijklessen. Het pakket bestaat uit een vast aantal lessen om de benodigde vaardigheden onder de knie te krijgen, evenals een theoriecursus om het theorie-examen succesvol af te ronden. De exacte kosten van het pakket kunnen variëren, maar ze omvatten doorgaans de kosten voor de lessen en het praktijkexamen.

Om het scooter rijbewijs aan te vragen, dien je in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs, een recente pasfoto en een geldig theoriecertificaat. Deze documenten dien je mee te nemen naar het gemeentehuis om de aanvraag in te dienen.

Bij Falcon Rijschool in Arnhem kun je terecht voor een compleet pakket om je scooter rijbewijs te behalen, inclusief alle benodigde lessen, examenkosten en begeleiding bij het aanvragen van het rijbewijs.

Scooter rijbewijs pakketen

Bromfietsrijbewijs bij autorijbewijs en motorrijbewijs

Het bromfietsrijbewijs wordt automatisch bijgeschreven bij een geldig autorijbewijs of motorrijbewijs. Om in aanmerking te komen voor deze automatische bijgeschreven, moet de bestuurder minimaal 18 jaar oud zijn. Dit proces gebeurt automatisch bij het behalen van het autorijbewijs of motorrijbewijs, zonder dat daar extra stappen voor nodig zijn.

Voor bijzondere bromfietsen zoals de Segway, Stint en Trikke gelden uitzonderingen. Voor het besturen van een Segway is een rijbewijs verplicht, maar deze wordt niet automatisch bijgeschreven bij het autorijbewijs of motorrijbewijs. Voor het besturen van een Stint of Trikke is geen bromfietsrijbewijs nodig.

Over het algemeen kunnen bestuurders met een geldig autorijbewijs of motorrijbewijs dus automatisch gebruik maken van een bromfiets, tenzij het gaat om bijzondere bromfietsen waarvoor andere regels gelden.

Arnhem

Westervoort

Duiven

Zevenaar

Lingewaard

Doesburg

Renkum

Rheden

Over onze bromfiets/ scooterrijlessen

Algemene informatie

Starten met scooterrijlessen?

Heel goed! Een rijbewijs geeft je heel veel vrijheid en is super leuk! En zal het je ook makkelijker maken om een bijbaan te vinden als bezorger bijvoorbeeld..

 

Eerst een goede rijopleiding

Je scooterrijbewijs krijg je niet zomaar. Je moet eerst laten zien dat je de scooter onder controle hebt. Een goede rijopleiding zorgt dat jij voor elkaar krijgt! Falcon Rijschool kijkt terug op jaren ervaring in rijopleidingen en honderden geslaagden. Wij helpen jou met een succesvolle rijopleiding en het behalen van jouw scooterrijbewijs. Meld je makkelijk aan via het aanmeldformulier op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet zien wij jou tijdens de eerste rijles!

 

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Nadat je bent geslaagd kun je de volgende dag naar je gemeente om jouw rijbewijs aan te vragen. Het duurt daarna gemiddeld vijf werkdagen voordat je je rijbewijs op kunt halen.

Wat neem je mee als je naar de gemeente gaat?

 

Aanmelden voor een intake?

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Google Reviews

 • Avatar Giovanni Jansen ★★★★★ een maand geleden
  Vandaag geslaagd voor de scooter!!! Ik heb een dagcursus gevolgd en mijn instructrice voor … Lees meer vandaag
  was Caitlin.Ze gaf super goed les met een duidelijke uitleg en veel geduld😅. En naast dat alles was ze ook nog eens super leuk en gezellig wat het ijs doorbreekt als je zenuwachtig bent! Al met al super leerzame dag gehad, gezellig en veel gelachen en natuurijk het belangrijkste..GESLAAGD!!!!
  Dit bedrijf zeker een AANRADER!
  Allemaal bedankt.Groeten Giovanni
 • Avatar Svenja D ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ontzettend blij dat ik ben gaan lessen bij deze rijschool en raad deze ook aan iedereen aan! … Lees meer
  Nadat ik mij aangemeld had ben ik erg snel teruggebeld. De communicatie is altijd top geweest!
  Met heel veel plezier motorrijles gehad bij beide instructeurs. Er wordt goed met je meegedacht en veel persoonlijke aandacht waardoor je veel leert in de lessen.
  Ondanks dat ik geen autorijbewijs heb, ben ik voor zowel mijn AVB als AVD in 1x geslaagd!!
  Wat mij betreft de beste rijschool!
 • Avatar Marleen Spaargaren ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik heb van alledrie de motorinstructeurs les gehad en dat heb ik bij alledrie als prettig ervaren. … Lees meer Meestal had ik les van Anro en behalve dat hij kundig was en me de juiste tips gaf was het met name zijn rustige houding die maakte dat ik met steeds meer zelfvertrouwen het motorrijden onder de knie kreeg. ( Ik ben 57 en wanneer ik nerveus was voor een les pepte hij me steeds op:)
  De motoren waren altijd prima in orde en wat ik ook als bijzonder prettig heb ervaren is dat ze een vaste collega hebben ( Stephanie) voor de planning. Zij reageerde altijd snel, dacht mee, was aardig en betrokken en deed alles wat mogelijk was wanneer er bv ivm mijn werk geruild moest worden van lestijden of wanneer er vlak voor een examen wat extra lessen ingepland moesten worden. Dus al met al kan ik rijschool Falcon enorm aanraden!

Contact:

Email: info@falconrijschool.nl

Telefoon: 06-58822132

Adres: Leemansweg 39 G 6827 BX Arnhem

Kantoortijden: 

Maandag:     09:00 - 17:00

Dinsdag:        09:00 - 17:00

Woensdag:   09:00 - 17:00

Donderdag:   11:00 - 20:00

Vrijdag:         09:00 - 17:00

Zaterdag:       11:00 - 17:00

Zondag:          Gesloten

 

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Vrijblijvend aanmelden