Rijschool Arnhem

Autorijles pakket vanaf €932,- All-Inclusive

Auto en Automaat

Voor autorijles kom je naar Falcon Rijschool!

Falcon Rijschool Arnhem

Welkom bij Falcon Rijschool in Arnhem. Wij bieden een diversiteit aan rijlessen, afgestemd op jouw unieke leerbehoeften, met de focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Rijles in Arnhem

Falcon Rijschool in Arnhem biedt een uitgebreid aanbod aan rijlessen, ontworpen om elke leerling voor te bereiden op een veilige en zelfverzekerde rijervaring. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze deskundige instructeurs zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige rijlessen, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen. Met onze moderne lesmethoden en een focus op praktische rijvaardigheden, streven we ernaar om elke student uit te rusten met de kennis en het vertrouwen die nodig zijn om succesvol te zijn op de weg in Arnhem en daarbuiten.

Auto rijles

Ontdek bij Falcon Rijschool in Arnhem de meest complete en adaptieve autorijlessen. Onze ervaren instructeurs bieden een persoonlijke benadering, aangepast aan jouw leersnelheid en -stijl, voor een optimale voorbereiding op het autorijden in Arnhem en daarbuiten.

Automaat rijles

Kies voor het comfort van automaat rijles bij Falcon Rijschool. Deze lessen zijn perfect voor leerlingen die de voorkeur geven aan een automatische transmissie, met nadruk op veiligheid en voertuigcontrole.

Motorrijles

Falcon Rijschool in Arnhem biedt motorrijlessen die je niet alleen voorbereiden op de weg, maar je ook de passie voor motorrijden bijbrengen. Van basisvaardigheden tot geavanceerde technieken, onze instructeurs staan voor je klaar.

Scooter en bromfiets rijles

Start met scooter- en bromfietsrijlessen bij Falcon Rijschool en maak je klaar voor het stadsverkeer van Arnhem. Onze gespecialiseerde lessen bereiden je voor op een snelle en effectieve manier om je rijbewijs te behalen.

Aanhanger rijbewijs

Haal je aanhanger rijbewijs bij Falcon Rijschool in Arnhem. Wij bieden gespecialiseerde lessen voor het veilig en efficiënt rijden met een aanhanger, essentieel voor zowel persoonlijke als professionele doeleinden.

Lespakketten

Autorijles pakketten

Ons autorijles pakket bij Falcon Rijschool omvat een complete rijopleiding. Van theorie tot praktijk, wij bieden alles wat je nodig hebt om succesvol je rijexamen in Arnhem af te leggen.

Motorrijbewijs pakketten

Het motorrijbewijs pakket bij Falcon Rijschool biedt een volledige opleiding voor aspirant-motorrijders in Arnhem. Ervaar de vrijheid van motorrijden met onze deskundige begeleiding.

Scooter rijbewijs pakketten

Ons scooter rijbewijs pakket in Arnhem is de ideale start voor een veilige en zelfverzekerde ervaring op de scooter. Inclusief alle noodzakelijke lessen en voorbereidingen voor het praktijkexamen.

Aanhanger rijles pakketten

Het aanhanger rijles pakket bij Falcon Rijschool in Arnhem biedt uitgebreide training voor het veilig besturen van een voertuig met aanhanger, een essentiële vaardigheid voor zowel privé- als professioneel gebruik.

Spoedcursus rijbewijs

Hoewel onze spoedcursussen voor het rijbewijs in Arnhem een geweldige manier zijn om snel je rijbewijs te halen, zijn deze momenteel niet beschikbaar vanwege lange wachttijden bij het CBR. We streven ernaar deze zo snel mogelijk weer aan te bieden.

 

Proefles inplannen

Plan een proefles bij Falcon Rijschool in Arnhem om kennis te maken met onze instructeurs, lesmethoden en faciliteiten. Ervaar zelf waarom wij de ideale keuze zijn voor jouw rijopleiding.

 

De beste rijschool Arnhem?

Falcon Rijschool streeft ernaar de beste rijschool in Arnhem te zijn. Onze focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht en een ondersteunende leeromgeving maakt ons uniek in de regio. Zo hebben we bijv. een slagingspercentage van 96% voor “Motor voertuigbeheersing”. Al onze slagingspercentages zijn bovengemiddeld.

Bij Falcon Rijschool in Arnhem zijn we trots op ons hoge slagingspercentage, een resultaat van onze toegewijde instructeurs en effectieve lesmethoden. We blijven ons inzetten om dit succes te behouden en te verbeteren.

Arnhem

Westervoort

Duiven

Zevenaar

Lingewaard

Doesburg

Renkum

Rheden

Over onze autorijlessen

Algemene informatie

Starten met scooterrijlessen?

Heel goed! Een rijbewijs geeft je heel veel vrijheid en is super leuk! En zal het je ook makkelijker maken om een bijbaan te vinden als bezorger bijvoorbeeld..

 

Eerst een goede rijopleiding

Je scooterrijbewijs krijg je niet zomaar. Je moet eerst laten zien dat je de scooter onder controle hebt. Een goede rijopleiding zorgt dat jij voor elkaar krijgt! Falcon Rijschool kijkt terug op jaren ervaring in rijopleidingen en honderden geslaagden. Wij helpen jou met een succesvolle rijopleiding en het behalen van jouw scooterrijbewijs. Meld je makkelijk aan via het aanmeldformulier op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet zien wij jou tijdens de eerste rijles!

 

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Nadat je bent geslaagd kun je de volgende dag naar je gemeente om jouw rijbewijs aan te vragen. Het duurt daarna gemiddeld vijf werkdagen voordat je je rijbewijs op kunt halen.

Wat neem je mee als je naar de gemeente gaat?

 

Aanmelden voor een intake?

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Google Reviews

 • Avatar Giovanni Jansen ★★★★★ een maand geleden
  Vandaag geslaagd voor de scooter!!! Ik heb een dagcursus gevolgd en mijn instructrice voor … Lees meer vandaag
  was Caitlin.Ze gaf super goed les met een duidelijke uitleg en veel geduld😅. En naast dat alles was ze ook nog eens super leuk en gezellig wat het ijs doorbreekt als je zenuwachtig bent! Al met al super leerzame dag gehad, gezellig en veel gelachen en natuurijk het belangrijkste..GESLAAGD!!!!
  Dit bedrijf zeker een AANRADER!
  Allemaal bedankt.Groeten Giovanni
 • Avatar Svenja D ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ontzettend blij dat ik ben gaan lessen bij deze rijschool en raad deze ook aan iedereen aan! … Lees meer
  Nadat ik mij aangemeld had ben ik erg snel teruggebeld. De communicatie is altijd top geweest!
  Met heel veel plezier motorrijles gehad bij beide instructeurs. Er wordt goed met je meegedacht en veel persoonlijke aandacht waardoor je veel leert in de lessen.
  Ondanks dat ik geen autorijbewijs heb, ben ik voor zowel mijn AVB als AVD in 1x geslaagd!!
  Wat mij betreft de beste rijschool!
 • Avatar Marleen Spaargaren ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik heb van alledrie de motorinstructeurs les gehad en dat heb ik bij alledrie als prettig ervaren. … Lees meer Meestal had ik les van Anro en behalve dat hij kundig was en me de juiste tips gaf was het met name zijn rustige houding die maakte dat ik met steeds meer zelfvertrouwen het motorrijden onder de knie kreeg. ( Ik ben 57 en wanneer ik nerveus was voor een les pepte hij me steeds op:)
  De motoren waren altijd prima in orde en wat ik ook als bijzonder prettig heb ervaren is dat ze een vaste collega hebben ( Stephanie) voor de planning. Zij reageerde altijd snel, dacht mee, was aardig en betrokken en deed alles wat mogelijk was wanneer er bv ivm mijn werk geruild moest worden van lestijden of wanneer er vlak voor een examen wat extra lessen ingepland moesten worden. Dus al met al kan ik rijschool Falcon enorm aanraden!

Contact:

Email: info@falconrijschool.nl

Telefoon: 06-58822132

Adres: Leemansweg 39 G 6827 BX Arnhem

Kantoortijden: 

Maandag:     09:00 - 17:00

Dinsdag:        09:00 - 17:00

Woensdag:   09:00 - 17:00

Donderdag:   11:00 - 20:00

Vrijdag:         09:00 - 17:00

Zaterdag:       11:00 - 17:00

Zondag:          Gesloten

 

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Vrijblijvend aanmelden