Falcon Rijschool Privacybeleid

Privacybeleid Falcon Rijschool

Het privacybeleid van Falcon Rijschool is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij van onze kandidaten verwerken.

Als je jezelf inschrijft bij Falcon Rijschool geef je Falcon Rijschool uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens door ons in lijn met het Privacybeleid en de Algemene Verordening Gegevensbescherming te verwerken. Lees deze daarom zorgvuldig door! Er wordt onder andere uitgelegd hoe en waar jouw gegevens worden opgeslagen en met welk doel. Daarnaast vind je in dit privacybeleid ook jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens.

Het kan voorkomen dat dit privacybeleid wordt gewijzigd!

Privacybeleid Falcon Rijschool

Het privacybeleid van Falcon Rijschool is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij van onze kandidaten verwerken.

Als je jezelf inschrijft bij Falcon Rijschool geef je Falcon Rijschool uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens door ons in lijn met het Privacybeleid en de Algemene Verordening Gegevensbescherming te verwerken. Lees deze daarom zorgvuldig door! Er wordt onder andere uitgelegd hoe en waar jouw gegevens worden opgeslagen en met welk doel. Daarnaast vind je in dit privacybeleid ook jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens.

Het kan voorkomen dat dit privacybeleid wordt gewijzigd!

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Falcon rijschool. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Contact opnemen.
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Falcon rijschool via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden.

02. Planning, beheer en uitvoering van de rijopleiding.
Voor het inrichten van je rijopleiding maken we gebruik van een digitaal systeem wat speciaal is ontworpen voor de rijschoolbranche. Dat hebben we nodig voor het aanbieden en uitvoeren van de diensten of producten.

03. Social media
Falcon rijschool plaatst berichten op Facebook en Instragram die met name gericht zijn op informatiedeling en in mindere mate op commercie. Je gegevens worden alleen gebruikt na je uitdrukkelijke toestemming.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de opleidingsovereenkomst die wordt aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met onze relaties en/of opdrachtnemers.

Jouw rechten

01. Recht op inzage.
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Falcon rijschool vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Falcon rijschool. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Falcon rijschool. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde URL onderaan elke mail.

03. Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Falcon rijschool opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient NOVA verkeersopleidinge Falcon rijschool al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Falcon rijschool vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Falcon rijschool niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Falcon rijschool jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Ontvangers

Conform de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) heeft Falcon rijschool afspraken met partijen gemaakt over de verwerking van de persoonsgegevens waar Falcon rijschool verantwoordelijk voor is. Deze afspraken hebben we vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

De gegevens die Falcon rijschool ontvangt en verwerkt worden beheerd door:

01. Plango
PlanGo is de leverancier van Falcon rijschool die een gemakkelijk softwareprogramma heeft ontwikkeld die ons help van inschrijving tot en met je examen. In PlanGo registreert Falcon rijschool diverse gegevens van jou. Zo ook persoonsgegevens als namen, adressen en telefoonnummers. Volgens de privacywet wordt PlanGo aangemerkt als verwerker. Conform de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) heeft Falcon rijschool afspraken met PlanGo gemaakt over de verwerking van de persoonsgegevens waar Falcon rijschool verantwoordelijk voor is. Deze afspraken hebben we vastgelegd in een verwerkersovereenkomst. Dit zijn de belangrijkste onderdelen van de verwerkersovereenkomst met PlanGo:

A) PlanGo is verwerker van persoonsgegevens verwerkt in de online dienstverlening in ‘PlanGo rijschoolsoftware’ voor planning, (leerling)administratie, financiële administratie en communicatie;

B) Gegevens worden in de cloud opgeslagen met een passend beschermingsniveau en PlanGo zal zorg dragen voor naleving van de toepasselijke wet- en regelgeving;

C) Voor de verwerking van gegevens stelt PlanGo Falcon rijschool online software en apps ter beschikking.

02. Google
De e-mail van wordt gehost bij Google. Als jij contact opneemt via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Google.

03. CBR
Het CBR verwerkt hoofdzakelijk persoonsgegevens voor de uitvoering van zijn publiekrechtelijke taak (waaronder bijv. het beoordelen van de rijvaardigheid, vakbekwaamheid en rijgeschiktheid en het certificeren van opleidingen en opleiders) én voor het verbeteren van de dienstverlening bij het uitvoeren van deze taak. Lees de privacyverklaring van het CBR op hun website voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

04. Mollie
Bij het voldoen van je factuur heb je de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Falcon rijschool heeft met Mollie B.V. afspraken gemaakt om dit mogelijk te maken. Mollie BV is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat je betaling
veilig terechtkomt bij Falcon rijschool.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Falcon rijschool, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling je gegevens langer moeten bewaren.

Plichten

Falcon rijschool verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Falcon rijschool verkeersopleidingen via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Falcon rijschool behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Falcon rijschool dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Falcon rijschool te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen?

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op.

T: +31(0)6 588 221 32
A: Orionsingel 242, 6832 GL Arnhem

BTW: 1992.52.403.B01
KvK: 50561502

2 dagen geleden

Falcon Rijschool
Nummer 6️⃣ & 7️⃣ van de week die slagen gefeliciteerd toppers 🏍💨💨In 1️⃣❌ natuurlijk 💪#avdindepocket #motorrijschool #motorrijlessenArnhem #motorrijles #motorrijden #falconrijschool #FALCON #BJK #beşiktaş #kartalpençesi #motorinstructeur #motorcycle #ferrari #hugoboss #rothot #red ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

3 dagen geleden

Falcon Rijschool
Wat gaaf toppers jullie mogen zelfstandig de weg op! DIK verdiend. Gefeliciteerd met het behalen van jullie 🏍 rijbewijs en veel veilige km’s toegewenst‼️AUTO - MOTOR - AANHANGER #swsin1xgeslaagd #twowheels #welovemotorcycles #drivesafe #motorrijbewijsbehaald #rijschoolfalcon #Arnhem #Nijmegen #Lent #oversteek #Elst #elhamdülillah #beastmode #fighters #mooiwonen #paardentrailer ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

3 dagen geleden

Falcon Rijschool
Ook vandaag is 1️⃣0️⃣0️⃣ % geslaagd voor het AVB examen. #avbindepocket#falconrijschool#cbr #avb ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

Google Reviews

  • Avatar Oguz Sanli ★★★★★ een maand geleden
    Een top rijschool! Beide instructeurs, Tunahan en Anro, zijn ervaren, professioneel en zeer … Lees meer flexibel (binnen 4 weken mijn rijbewijs gehaald). Bij beide heren heb ik mogen lessen en de kracht van Falcon zit 'm ook hierin. Ze hebben allebei een andere stijl van lesgeven wat ten goede komt van de ontwikkeling van de student. De lat tijdens de lessen ligt hoog wat ertoe leidt dat het examen (achteraf gezien) heel goed te doen is. Bij twijfel.... check de site van CBR voor het slagingspercentage en plan gewoon een proefles in zou ik zeggen!
    Succes Falcon, dank voor alles en jullie zijn een ambassadeur rijker.
  • Avatar Ahmet Çevik ★★★★★ in de afgelopen week
    Ten eerste een pluspunt voor Rijschool Falcon!
    Vandaag voor mijn Motorrijbewijs geslaagd en
    … Lees meer alles in 1x !👍🏽
    Voor mijn eerste Proefles zonder problemen in kunnen plannen, na afloop kreeg ik netjes een mail met daarin de mogelijkheid om de app te downloaden en direct de lessen en zelfs het examen al te boeken. Volledig tevreden over hoe het is gegaan. Er wordt duidelijk uitgelegd over de oefeningen en rijstijl wat ze van je kunnen verwachten bij het examen. Anro en Tunahan zijn beide zeer vriendelijke en goede instructeurs waarvan je je zelfvertrouwen omhoog werkt.
    Zeker een aanrader voor de gene die op zoek zijn naar een betrouwbare rijschool!
  • Avatar Jara van Woerkom ★★★★★ 4 weken geleden
    Lekker vlot en op een leuke manier mijn rijbewijs gehaald!
    Nadat ik in Utrecht mijn AVB examen
    … Lees meer heb gehaald ben ik vanwege lange wachttijden voor het AVD examen en een verhuizing op zoek gegaan naar een nieuwe rijschool. Mijn vriend heeft hier ook zijn rijbewijs gehaald en had Tunahan gevraagd of hij nog een plekje voor me vrij had en hoelang het dan zou duren voor ik op examen zou kunnen. We kregen direct een duidelijk antwoord, en ik ben dezelfde dag nog overgestapt.
    De instructeurs zijn lekker direct en geven goede aanwijzingen, maar voor en na de lessen is het onderling contact ook erg goed. Wat ik fijn vond was dat je lekker op je eigen niveau direct aan de slag kon en wordt uitgedaagd, dit miste ik soms bij mijn oude rijschool. Ik heb hier met veel plezier mijn AVD examen in 1x gehaald en ook nog met de helft van de lessen en tijd die mij in Utrecht aangeraden werden. Ik ben erg tevreden tevreden raad deze rijschool zeker aan!

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR