Falcon Rijschool Privacybeleid

Privacybeleid Falcon Rijschool

Het privacybeleid van Falcon Rijschool is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij van onze kandidaten verwerken.

Als je jezelf inschrijft bij Falcon Rijschool geef je Falcon Rijschool uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens door ons in lijn met het Privacybeleid en de Algemene Verordening Gegevensbescherming te verwerken. Lees deze daarom zorgvuldig door! Er wordt onder andere uitgelegd hoe en waar jouw gegevens worden opgeslagen en met welk doel. Daarnaast vind je in dit privacybeleid ook jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens.

Het kan voorkomen dat dit privacybeleid wordt gewijzigd!

Privacybeleid Falcon Rijschool

Het privacybeleid van Falcon Rijschool is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij van onze kandidaten verwerken.

Als je jezelf inschrijft bij Falcon Rijschool geef je Falcon Rijschool uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens door ons in lijn met het Privacybeleid en de Algemene Verordening Gegevensbescherming te verwerken. Lees deze daarom zorgvuldig door! Er wordt onder andere uitgelegd hoe en waar jouw gegevens worden opgeslagen en met welk doel. Daarnaast vind je in dit privacybeleid ook jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens.

Het kan voorkomen dat dit privacybeleid wordt gewijzigd!

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Falcon rijschool. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Contact opnemen.
    Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Falcon rijschool via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden.
  2. Planning, beheer en uitvoering van de rijopleiding.
    Voor het inrichten van je rijopleiding maken we gebruik van een digitaal systeem wat speciaal is ontworpen voor de rijschoolbranche. Dat hebben we nodig voor het aanbieden en uitvoeren van de diensten of producten.
  3. Social media
    Falcon rijschool plaatst berichten op Facebook en Instagram die met name gericht zijn op informatiedeling en in mindere mate op commercie. Je gegevens worden alleen gebruikt na je uitdrukkelijke toestemming.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de opleidingsovereenkomst die wordt aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met onze relaties en/of opdrachtnemers.

Jouw rechten

  1. Recht op inzage.
    Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Falcon rijschool vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Falcon rijschool. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
  2. Recht op rectificatie
    Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Falcon rijschool. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde URL onderaan elke mail.
  3. Recht op overdracht
    Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Falcon rijschool opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Falcon rijschool al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.
  4. Recht op wissen van gegevens
    Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Falcon rijschool vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
  5. Recht op het indienen van een klacht
    Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Falcon rijschool niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.
  6. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
    Wil jij niet dat Falcon rijschool jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Ontvangers

Conform de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) heeft Falcon rijschool afspraken met partijen gemaakt over de verwerking van de persoonsgegevens waar Falcon rijschool verantwoordelijk voor is. Deze afspraken hebben we vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

De gegevens die Falcon rijschool ontvangt en verwerkt worden beheerd door:

  1. Plango
    PlanGo is de leverancier van Falcon rijschool die een gemakkelijk softwareprogramma heeft ontwikkeld die ons help van inschrijving tot en met je examen. In PlanGo registreert Falcon rijschool diverse gegevens van jou. Zo ook persoonsgegevens als namen, adressen en telefoonnummers. Volgens de privacywet wordt PlanGo aangemerkt als verwerker. Conform de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) heeft Falcon rijschool afspraken met PlanGo gemaakt over de verwerking van de persoonsgegevens waar Falcon rijschool verantwoordelijk voor is. Deze afspraken hebben we vastgelegd in een verwerkersovereenkomst. Dit zijn de belangrijkste onderdelen van de verwerkersovereenkomst met PlanGo:
  2. A) PlanGo is verwerker van persoonsgegevens verwerkt in de online dienstverlening in ‘PlanGo rijschoolsoftware’ voor planning, (leerling)administratie, financiële administratie en communicatie;
  3. B) Gegevens worden in de cloud opgeslagen met een passend beschermingsniveau en PlanGo zal zorg dragen voor naleving van de toepasselijke wet- en regelgeving;
  4. C) Voor de verwerking van gegevens stelt PlanGo Falcon rijschool online software en apps ter beschikking.
  5. Google
    De e-mail van wordt gehost bij Google. Als jij contact opneemt via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Google.
  6. CBR
    Het CBR verwerkt hoofdzakelijk persoonsgegevens voor de uitvoering van zijn publiekrechtelijke taak (waaronder bijv. het beoordelen van de rijvaardigheid, vakbekwaamheid en rijgeschiktheid en het certificeren van opleidingen en opleiders) én voor het verbeteren van de dienstverlening bij het uitvoeren van deze taak. Lees de privacyverklaring van het CBR op hun website voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.
  7. Mollie
    Bij het voldoen van je factuur heb je de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Falcon rijschool heeft met Mollie B.V. afspraken gemaakt om dit mogelijk te maken. Mollie BV is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat je betaling
    veilig terechtkomt bij Falcon rijschool.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Falcon rijschool, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling je gegevens langer moeten bewaren.

Plichten

Falcon rijschool verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Falcon rijschool verkeersopleidingen via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Falcon rijschool behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Falcon rijschool dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Falcon rijschool te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen?

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op.

T: +31(0)6 588 221 32
A: Orionsingel 242, 6832 GL Arnhem

BTW: 1992.52.403.B01
KvK: 50561502

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Google Reviews

  • Avatar Giovanni Jansen ★★★★★ een maand geleden
    Vandaag geslaagd voor de scooter!!! Ik heb een dagcursus gevolgd en mijn instructrice voor … Lees meer vandaag
    was Caitlin.Ze gaf super goed les met een duidelijke uitleg en veel geduld😅. En naast dat alles was ze ook nog eens super leuk en gezellig wat het ijs doorbreekt als je zenuwachtig bent! Al met al super leerzame dag gehad, gezellig en veel gelachen en natuurijk het belangrijkste..GESLAAGD!!!!
    Dit bedrijf zeker een AANRADER!
    Allemaal bedankt.Groeten Giovanni
  • Avatar Svenja D ★★★★★ 5 maanden geleden
    Ontzettend blij dat ik ben gaan lessen bij deze rijschool en raad deze ook aan iedereen aan! … Lees meer
    Nadat ik mij aangemeld had ben ik erg snel teruggebeld. De communicatie is altijd top geweest!
    Met heel veel plezier motorrijles gehad bij beide instructeurs. Er wordt goed met je meegedacht en veel persoonlijke aandacht waardoor je veel leert in de lessen.
    Ondanks dat ik geen autorijbewijs heb, ben ik voor zowel mijn AVB als AVD in 1x geslaagd!!
    Wat mij betreft de beste rijschool!
  • Avatar Marleen Spaargaren ★★★★★ 4 maanden geleden
    Ik heb van alledrie de motorinstructeurs les gehad en dat heb ik bij alledrie als prettig ervaren. … Lees meer Meestal had ik les van Anro en behalve dat hij kundig was en me de juiste tips gaf was het met name zijn rustige houding die maakte dat ik met steeds meer zelfvertrouwen het motorrijden onder de knie kreeg. ( Ik ben 57 en wanneer ik nerveus was voor een les pepte hij me steeds op:)
    De motoren waren altijd prima in orde en wat ik ook als bijzonder prettig heb ervaren is dat ze een vaste collega hebben ( Stephanie) voor de planning. Zij reageerde altijd snel, dacht mee, was aardig en betrokken en deed alles wat mogelijk was wanneer er bv ivm mijn werk geruild moest worden van lestijden of wanneer er vlak voor een examen wat extra lessen ingepland moesten worden. Dus al met al kan ik rijschool Falcon enorm aanraden!

Contact:

Email: info@falconrijschool.nl

Telefoon: 06-58822132

Adres: Leemansweg 39 G 6827 BX Arnhem

Kantoortijden:

Maandag:     09:00 - 17:00

Dinsdag:        09:00 - 17:00

Woensdag:   09:00 - 17:00

Donderdag:   11:00 - 20:00

Vrijdag:         09:00 - 17:00

Zaterdag:       11:00 - 17:00

Zondag:          Gesloten

 

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Vrijblijvend aanmelden