Falcon Rijschool Privacybeleid

Privacybeleid Falcon Rijschool

Het privacybeleid van Falcon Rijschool is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij van onze kandidaten verwerken.

Als je jezelf inschrijft bij Falcon Rijschool geef je Falcon Rijschool uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens door ons in lijn met het Privacybeleid en de Algemene Verordening Gegevensbescherming te verwerken. Lees deze daarom zorgvuldig door! Er wordt onder andere uitgelegd hoe en waar jouw gegevens worden opgeslagen en met welk doel. Daarnaast vind je in dit privacybeleid ook jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens.

Het kan voorkomen dat dit privacybeleid wordt gewijzigd!

Privacybeleid Falcon Rijschool

Het privacybeleid van Falcon Rijschool is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij van onze kandidaten verwerken.

Als je jezelf inschrijft bij Falcon Rijschool geef je Falcon Rijschool uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens door ons in lijn met het Privacybeleid en de Algemene Verordening Gegevensbescherming te verwerken. Lees deze daarom zorgvuldig door! Er wordt onder andere uitgelegd hoe en waar jouw gegevens worden opgeslagen en met welk doel. Daarnaast vind je in dit privacybeleid ook jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens.

Het kan voorkomen dat dit privacybeleid wordt gewijzigd!

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Falcon rijschool. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Contact opnemen.
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Falcon rijschool via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden.

02. Planning, beheer en uitvoering van de rijopleiding.
Voor het inrichten van je rijopleiding maken we gebruik van een digitaal systeem wat speciaal is ontworpen voor de rijschoolbranche. Dat hebben we nodig voor het aanbieden en uitvoeren van de diensten of producten.

03. Social media
Falcon rijschool plaatst berichten op Facebook en Instragram die met name gericht zijn op informatiedeling en in mindere mate op commercie. Je gegevens worden alleen gebruikt na je uitdrukkelijke toestemming.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de opleidingsovereenkomst die wordt aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met onze relaties en/of opdrachtnemers.

Jouw rechten

01. Recht op inzage.
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Falcon rijschool vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Falcon rijschool. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Falcon rijschool. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde URL onderaan elke mail.

03. Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Falcon rijschool opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient NOVA verkeersopleidinge Falcon rijschool al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Falcon rijschool vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Falcon rijschool niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Falcon rijschool jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Ontvangers

Conform de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) heeft Falcon rijschool afspraken met partijen gemaakt over de verwerking van de persoonsgegevens waar Falcon rijschool verantwoordelijk voor is. Deze afspraken hebben we vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

De gegevens die Falcon rijschool ontvangt en verwerkt worden beheerd door:

01. Plango
PlanGo is de leverancier van Falcon rijschool die een gemakkelijk softwareprogramma heeft ontwikkeld die ons help van inschrijving tot en met je examen. In PlanGo registreert Falcon rijschool diverse gegevens van jou. Zo ook persoonsgegevens als namen, adressen en telefoonnummers. Volgens de privacywet wordt PlanGo aangemerkt als verwerker. Conform de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) heeft Falcon rijschool afspraken met PlanGo gemaakt over de verwerking van de persoonsgegevens waar Falcon rijschool verantwoordelijk voor is. Deze afspraken hebben we vastgelegd in een verwerkersovereenkomst. Dit zijn de belangrijkste onderdelen van de verwerkersovereenkomst met PlanGo:

A) PlanGo is verwerker van persoonsgegevens verwerkt in de online dienstverlening in ‘PlanGo rijschoolsoftware’ voor planning, (leerling)administratie, financiële administratie en communicatie;

B) Gegevens worden in de cloud opgeslagen met een passend beschermingsniveau en PlanGo zal zorg dragen voor naleving van de toepasselijke wet- en regelgeving;

C) Voor de verwerking van gegevens stelt PlanGo Falcon rijschool online software en apps ter beschikking.

02. Google
De e-mail van wordt gehost bij Google. Als jij contact opneemt via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Google.

03. CBR
Het CBR verwerkt hoofdzakelijk persoonsgegevens voor de uitvoering van zijn publiekrechtelijke taak (waaronder bijv. het beoordelen van de rijvaardigheid, vakbekwaamheid en rijgeschiktheid en het certificeren van opleidingen en opleiders) én voor het verbeteren van de dienstverlening bij het uitvoeren van deze taak. Lees de privacyverklaring van het CBR op hun website voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

04. Mollie
Bij het voldoen van je factuur heb je de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Falcon rijschool heeft met Mollie B.V. afspraken gemaakt om dit mogelijk te maken. Mollie BV is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat je betaling
veilig terechtkomt bij Falcon rijschool.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Falcon rijschool, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling je gegevens langer moeten bewaren.

Plichten

Falcon rijschool verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Falcon rijschool verkeersopleidingen via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Falcon rijschool behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Falcon rijschool dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Falcon rijschool te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen?

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op.

T: +31(0)6 588 221 32
A: Orionsingel 242, 6832 GL Arnhem

BTW: 1992.52.403.B01
KvK: 50561502

6 dagen geleden

Falcon Rijschool
🔥🔥 Dat breekt zo lekker de week 🔥🔥🏍️ G E F E L I C I T E E R D 🏍️Nog 2 dagen te gaan, wat gaan deze dagen ons brengen? 😏 Stay tuned! 💯#falconrijschool #avbexamen #avdexamen #rijlessen #rijschoolarnhem #motorrijles #cbr #skyisthelimit #yamahamt07 #breekdeweek #rijexamen #cbrarnhem #cbrbarneveld ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

2 weken geleden

Falcon Rijschool
🔥 We sluiten de week af met NIET 1️⃣, NIET 2️⃣, NIET 3️⃣, maar 1️⃣0️⃣ geslaagden 🔥🏆 G E F E L I C I T E E R D 🏆Wil jij binnenkort ook één van de honderden leerlingen zijn die per jaar hun rijbewijs bij ons halen? Bel 0658822132 📞 ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

2 weken geleden

Falcon Rijschool
🏆 AUTO, MOTOR, AANHANGER 🏆👏🏼 Je kunt het zo gek niet bedenken! Bij ons vul je dat roze pasje wel héél snel 😉Ook je rijbewijs aanvullen? Neem dan snel contact met ons op en boek volgende week je proefles! 🥳#rijbewijsgehaald #cbrarnhem #praktijkexamen #motorrijbewijs #motorrijden #avdexamen #rijbewijshalen #BErijbewijs #autorijbewijs #aanhanger #inparkerenkunjeleren ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

Google Reviews

  • Avatar Femke Beemer ★★★★★ 4 maanden geleden
    Wat een geweldige service!
    Doordat de rijschool waar ik een pakket had afgenomen, geen plek
    … Lees meer meer had voor lessen door te veel leerlingen, moest ik opzoek naar een oplossing.
    Ik had mij aangemeld via de site en ik werd binnen 20(!) minuten terug gebeld(dit noem ik service). Hier vertelde ik mijn verhaal en er werd gelijk actie ondernomen om mij te helpen!
    Wat ben ik enorm tevreden! Dankzij de extra lessen bij Falcon heb ik mijn rijbewijs gehaald!
    Ook de instructeur was enorm vriendelijk en wist er leuke lessen van te maken!
    Het is iedereen aan te raden hier heen te gaan voor zijn of haar rijbewijs.
    Ik kom zeker terug voor mijn BE
    nogmaals aan het bedrijf en de instructeur GROTE DANK🙏
  • Avatar Ewelina x ★★★★★ 3 maanden geleden
    Verreweg de beste rijschool!
    Zelfs met alle drukte kon ik snel terecht voor rijlessen, veel
    … Lees meer persoonlijk contact en ze denken echt met je mee. De app waarmee je werkt voor voortgang is heel fijn, duidelijk en leerzaam.
    Door eerder te zakken bij een andere rijschool was mijn zelfvertrouwen achter het stuur wat beschadigd maar mijn rijinstructeur Jacco heeft mij perfect geholpen om dat weer op te bouwen en natuurlijk te slagen! Als ik in de toekomst ooit nog een ander rijbewijs wil halen, doe ik dat zeker weer bij Falcon!
  • Avatar Tamara Liscaljet ★★★★★ 3 maanden geleden
    Ik volg mijn motorrijlessen met veel plezier bij Falcon rijschool in Arnhem. De instructeurs … Lees meer zijn zeer kundig, relaxed en weten een goede balans te houden tussen helpen waar nodig maar ook de leerling dingen zelf laten uitproberen. Het voelt daardoor heel ongedwongen terwijl je toch alle noodzakelijke tips en tricks meekrijgt. Hierdoor ga je vol zelfvertrouwen het examen in.
    De theorie en AVB in één keer gehaald, nu rest alleen het examen AVD nog. Maar met de kennis die ik meekrijgt heb ik daar het volste vertrouwen in!

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR