Leren van een echte motorrijder

Motorrijles pakket vanaf €780,- All-Inclusive

Prijzen motorrijles

Onze prijzen motorrijles vind je netjes online!

De prijzen motorrijles, zowel pakketten als de losse prijzen staan bij ons online gepubliceerd. Geen verrassingen achteraf! In de prijsblokken op deze pagina zie je precies wat de inhoud van een lespakket is. Je hoeft tijdens je eerste proefles nog geen beslissing te maken en je kan deze proefles natuurlijk gebruiken om advies van de instructeur te krijgen. De standaardduur van een motorrijles (zowel rijlessen in een pakket als losse rijlessen) is bij ons 90 minuten (anderhalf uur). Voorbeeld: Een motorrijles pakket medium heeft 15 uren rijles, dat zijn 10 rijlessen van anderhalf uur.

Betalen in termijnen?
Bij ons kun je alle motorrijles pakketten in termijnen betalen. Betalen in termijnen kost je niks extra! Je vindt de termijnbetalingsopties bij ieder pakket in de prijsblokken.
Vragen?
Heb je vragen over de motorrijles pakketten, de prijzen of de uitleg over de pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Stuur je ons een bericht? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen!

Standaard rijles pakketten

Losse rijlessen en CBR producten

2 dagen geleden

Falcon Rijschool
Nummer 6️⃣ & 7️⃣ van de week die slagen gefeliciteerd toppers 🏍💨💨In 1️⃣❌ natuurlijk 💪#avdindepocket #motorrijschool #motorrijlessenArnhem #motorrijles #motorrijden #falconrijschool #FALCON #BJK #beşiktaş #kartalpençesi #motorinstructeur #motorcycle #ferrari #hugoboss #rothot #red ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

3 dagen geleden

Falcon Rijschool
Wat gaaf toppers jullie mogen zelfstandig de weg op! DIK verdiend. Gefeliciteerd met het behalen van jullie 🏍 rijbewijs en veel veilige km’s toegewenst‼️AUTO - MOTOR - AANHANGER #swsin1xgeslaagd #twowheels #welovemotorcycles #drivesafe #motorrijbewijsbehaald #rijschoolfalcon #Arnhem #Nijmegen #Lent #oversteek #Elst #elhamdülillah #beastmode #fighters #mooiwonen #paardentrailer ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

3 dagen geleden

Falcon Rijschool
Ook vandaag is 1️⃣0️⃣0️⃣ % geslaagd voor het AVB examen. #avbindepocket#falconrijschool#cbr #avb ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

Google Reviews

 • Avatar Oguz Sanli ★★★★★ een maand geleden
  Een top rijschool! Beide instructeurs, Tunahan en Anro, zijn ervaren, professioneel en zeer … Lees meer flexibel (binnen 4 weken mijn rijbewijs gehaald). Bij beide heren heb ik mogen lessen en de kracht van Falcon zit 'm ook hierin. Ze hebben allebei een andere stijl van lesgeven wat ten goede komt van de ontwikkeling van de student. De lat tijdens de lessen ligt hoog wat ertoe leidt dat het examen (achteraf gezien) heel goed te doen is. Bij twijfel.... check de site van CBR voor het slagingspercentage en plan gewoon een proefles in zou ik zeggen!
  Succes Falcon, dank voor alles en jullie zijn een ambassadeur rijker.
 • Avatar Ahmet Çevik ★★★★★ in de afgelopen week
  Ten eerste een pluspunt voor Rijschool Falcon!
  Vandaag voor mijn Motorrijbewijs geslaagd en
  … Lees meer alles in 1x !👍🏽
  Voor mijn eerste Proefles zonder problemen in kunnen plannen, na afloop kreeg ik netjes een mail met daarin de mogelijkheid om de app te downloaden en direct de lessen en zelfs het examen al te boeken. Volledig tevreden over hoe het is gegaan. Er wordt duidelijk uitgelegd over de oefeningen en rijstijl wat ze van je kunnen verwachten bij het examen. Anro en Tunahan zijn beide zeer vriendelijke en goede instructeurs waarvan je je zelfvertrouwen omhoog werkt.
  Zeker een aanrader voor de gene die op zoek zijn naar een betrouwbare rijschool!
 • Avatar Jara van Woerkom ★★★★★ 4 weken geleden
  Lekker vlot en op een leuke manier mijn rijbewijs gehaald!
  Nadat ik in Utrecht mijn AVB examen
  … Lees meer heb gehaald ben ik vanwege lange wachttijden voor het AVD examen en een verhuizing op zoek gegaan naar een nieuwe rijschool. Mijn vriend heeft hier ook zijn rijbewijs gehaald en had Tunahan gevraagd of hij nog een plekje voor me vrij had en hoelang het dan zou duren voor ik op examen zou kunnen. We kregen direct een duidelijk antwoord, en ik ben dezelfde dag nog overgestapt.
  De instructeurs zijn lekker direct en geven goede aanwijzingen, maar voor en na de lessen is het onderling contact ook erg goed. Wat ik fijn vond was dat je lekker op je eigen niveau direct aan de slag kon en wordt uitgedaagd, dit miste ik soms bij mijn oude rijschool. Ik heb hier met veel plezier mijn AVD examen in 1x gehaald en ook nog met de helft van de lessen en tijd die mij in Utrecht aangeraden werden. Ik ben erg tevreden tevreden raad deze rijschool zeker aan!

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR