Snel de weg op!

Autorijles pakket vanaf €690,- All-Inclusive

Prijzen autorijles

Onze prijzen autorijles vind je netjes online!

De prijzen autorijles, zowel pakketten als de losse prijzen staan bij ons online gepubliceerd. Geen verrassingen achteraf en geen onderhandelingen in de lesauto. In de prijsblokken op deze pagina zie je precies wat de inhoud van een lespakket is. Je hoeft tijdens je intake nog geen beslissing te maken en je kan deze intake natuurlijk gebruiken om advies van de instructeur te krijgen.

De standaardduur van een autorijles (zowel rijlessen in een pakket als lose rijlessen) is bij ons 60 minuten (één uur). Voorbeeld: Een autorijles pakket heeft 30 rijlessen, dat zijn 30 rijlessen van één uur.

Betalen in termijnen?
Bij ons kun je alle lespakketten in termijnen betalen. Betalen in termijnen kost je niks extra! Je betaald de eerste termijn bij aanvang van de rijopleiding en daarna telkens na 10 rijlessen of 45 dagen de volgende termijn. Bij een rijles pakket van bijvoorbeeld 30 rijlessen betaal je dan dus in 4 termijnen. Je vindt de termijnbetalingsopties bij ieder pakket in de prijsblokken.
Vragen?
Heb je vragen over de autorijles pakketten, de prijzen of de uitleg over de pakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Stuur je ons een bericht? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen!

Standaard rijles pakketten

Rijles pakketten met TTT (Tussentijdse Toets)

Losse en CBR producten

6 uur geleden

Falcon Rijschool
En hier de laatste 2 van de week: Ali & Daan gefeliciteerd Toppers!We eindigen op 1️⃣ 🎱 Hebben we een winnaar❓❔❓Helaas😢 maar maak je niet druk volgend week proberen we het gewoon weer‼️Raad jij als eerst hoeveel er slagen in week 16? Dan win jij een cadeaubon TWV €40 te besteden @ Falcon rijschool. *Tot maandag 19-04-2021 12:00 uur mag je meedoen. ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

8 uur geleden

Falcon Rijschool
Did a great job guys‼️Omer & Remko are number 15 and 16 this week 🏁🏍💨💨💨#100% #allpass #motorrijbewijsgehaald #motorcycle #AVD #Falcon #doyourbest #takeitseriously #justgoon #nevergiveup #neverstopdreaming #bigbiggerbiggest ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

10 uur geleden

Falcon Rijschool
En nummer 12, 13 en 14 van de week!Gefeliciteerd heren! #AVB #motorrijschool #motorrijles #motorlessenrijschool #gelredome #slagen #cbr #yamahamt07 #yamaha #geslaagdvoormijnrijbewijs # ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

Google Reviews

 • Avatar zachary losiesen ★★★★★ in de afgelopen week
  Overgestapt van een andere rijschool naar Falcon Rijschool. Hierbij zag ik verschil in communicatie, … Lees meer en vond ik het fijn dat er constante feedback wordt gegeven op handdelingen. Er wordt ook tijdens de rijles kort een stop uitgevoerd om handelingen te bespreken en/of (extra) feedback over te geven.
  Door het meedenken van de rijschool heb ik het examen kunnen verplaatsen, waardoor er rijlessen gepland kon worden op basis van de wachttijd en ervaring. Het werd hierdoor een geleidelijk proces tot het behalen van het rijbewijs.
  Absoluut geen spijt van de keuze om over te stappen van rijschool. Aanrader!
 • Avatar Yasin ★★★★★ een maand geleden
  Bij Rijschool Falcon ben ik door recensies terecht gekomen. Ik was op zoek naar een goede rijschool … Lees meer waar ik mijn motor-rijbewijs in eenkeer kon halen.
  Na eenmaal te zijn begonnen; Absoluut geen spijt van gehad!!!
  Elke les maar dan ook elke les was zeer leerzaam, je wordt optimaal voorbereid op examens en het is vooral ook gezellig waarbij je de angst/zenuw compleet vergeet tijdens het lessen en examens.
  Kortom: een hele goede rijschool waar je met veel plezier je rijbewijs kunt halen!
 • Avatar Aukje ★★★★★ een maand geleden
  Als je op zoek bent naar een goede, fijne instructeur voor je motorlessen, kies dan voor Tunahan. … Lees meer Hij geeft heldere uitleg en heeft gevoel voor humor. In één keer geslaagd, dankzij zijn lessen!

Falcon Rijschool

falcon.tunahan@gmail.com
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

falcon.tunahan@gmail.com
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR