Motorrijles in Arnhem

Motorrijles pakket vanaf €764,-

Motorrijles Arnhem

Voor autorijles kom je naar Falcon Rijschool!

Motorrijles

Bij Falcon Rijschool in Arnhem zijn de tarieven voor motorrijlessen zeer concurrerend. Potentiële studenten kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor een proefles (€60,- voor 90 minuten). Tijdens de proefles kan de instructeur de vaardigheden van de student beoordelen en een persoonlijk advies geven over het aantal benodigde lessen.

Er zijn verschillende tariefpakketten beschikbaar, variërend van losse lessen tot voordelige pakketten. Betalingsmogelijkheden zijn onder andere online betalingen, bankoverschrijvingen en contante betalingen. De motorrijlessen starten op onze eigen locatie en worden gegeven op verschillende locaties in Arnhem. Zo zorgen we ervoor dat je tijdens het afrijden goed bekend bent met de omgeving.

Kortom, Falcon rijschool biedt betaalbare tarieven, flexibiliteit in betalingsmogelijkheden en een eenvoudig aanmeldingsproces voor potentiële motorrijlessen in Arnhem.

Motorrijles Arnhem

Falcon Rijschool Arnhem, de plek waar je terecht kunt voor professionele motorrijlessen in Arnhem. Met meer dan 13 jaar ervaring en meerdere ervaren instructeurs, staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons ben je aan het juiste adres om op een veilige en verantwoorde manier je motorrijbewijs te behalen. Op deze pagina vind je meer informatie over onze lessen, instructeurs en onze aanpak. Leer meer over hoe wij jou kunnen helpen om zelfverzekerd en rijvaardig de weg op te gaan.

Motorrijschool Arnhem

Falcon Rijschool, gevestigd in Arnhem, is dé plek voor het behalen van je motorrijbewijs. Met meer dan 13 jaar ervaring en meerdere ervaren instructeurs, bieden wij een unieke lesmethode. Ons slagingspercentage van 89% voor de motor spreekt voor zich en laat zien dat onze aanpak werkt.

Wij begrijpen dat elke leerling uniek is en verschillende behoeften heeft, daarom bieden wij maatwerk en flexibiliteit. We maken gebruik van veilige verkeersoefenterreinen waar onze leerlingen in alle rust en veiligheid kunnen oefenen en vertrouwd kunnen raken met het motorrijden in het verkeer.

Kortom, bij Falcon Rijschool Arnhem ben je verzekerd van een professionele begeleiding, een hoog slagingspercentage en een unieke lesmethode. Falcon Rijschool biedt de ideale omgeving in Arnhem voor het opbouwen van zelfvertrouwen op de motor.

Motorrijbewijs halen

Om een motorrijbewijs te halen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Er zijn verschillende categorieën motorrijbewijzen, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Voor het A1-rijbewijs moet je minimaal 18 jaar zijn, voor het A2-rijbewijs moet je minimaal 20 jaar zijn.

Voor het A-rijbewijs moet je minimaal 24 jaar zijn. Je kunt ook kiezen voor een A-rijbewijs met code 80. Dat houdt in dat je op je 21e al je A-rijbewijs kunt halen, maar de eerste 2 jaar alleen bevoegd bent om een A2 motor te rijden. Op de volgende pagina van het CBR kun je daar meer informatie over vinden:
https://www.cbr.nl/nl/service/nl/nl/toelatingseisen-praktijkexamens-categorie-a-motor

 

Bij Falcon rijschool vinden de motorrijlessen plaats in Arnhem en worden gegeven door ervaren instructeurs. De lessen zijn zo ingepland dat ze flexibel zijn en passen bij jouw schema. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de kosten voor de motorrijlessen gespreid te betalen, zodat het behalen van je motorrijbewijs financieel haalbaar is.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de leeftijdseisen, verschillende categorieën motorrijbewijzen, kosten en de mogelijkheid om gespreid te betalen.

A1 motorrijbewijs

Het A1 motorrijbewijs is bedoeld voor personen vanaf 18 jaar die willen leren motorrijden. Om in aanmerking te komen voor het A1 rijbewijs, moet je in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs B. Met het A1 rijbewijs mag je een lichte motorfiets besturen met een maximaal vermogen van 11 kW (15 pk) en een cilinderinhoud van maximaal 125 cc. Dit rijbewijs is ideaal voor beginners die willen leren rijden op een lichte motorfiets.

Met het A1 motorrijbewijs mag je rijden op verschillende soorten motoren, zoals een lichte motor of een motorscooter. Het is belangrijk om te weten dat er beperkingen zijn met betrekking tot het vermogen en de cilinderinhoud van de motorfiets. Als bestuurder met een A1 rijbewijs mag je niet rijden op een motorfiets met een vermogen dat hoger is dan 11 kW, of een cilinderinhoud die groter is dan 125 cc. Het is belangrijk om deze beperkingen in gedachten te houden bij het kiezen van een motorfiets om op te rijden. Met het A1 motorrijbewijs kun je op een veilige en beheerste manier ervaring opdoen in het motorrijden.

A2 motorrijbewijs

Het behalen van een A2 motorrijbewijs vereist dat je minimaal 20 jaar oud bent. Vanaf de leeftijd van 18 jaar kun je al beginnen met het volgen van rijlessen, maar pas vanaf 20 jaar mag je het praktijkexamen afleggen. Het theorie-examen voor het A2 motorrijbewijs kan worden afgelegd zodra je 17 jaar bent.

Als je al in het bezit bent van een A1 rijbewijs, dan kun je op zijn vroegst op de leeftijd van 19,5 jaar het praktijkexamen voor het A2 rijbewijs afleggen. Dit betekent dat je al kunt starten met rijlessen voor het A2 rijbewijs op de leeftijd van 19 jaar.

Bij Falcon rijschool in Arnhem kun je terecht voor het behalen van je A2 motorrijbewijs. Met onze 13+ jaar ervaring en meerdere instructeurs, kunnen we je helpen bij zowel de theorie- als praktijklessen om je optimaal voor te bereiden op zowel het theorie-examen als het praktijkexamen voor het A2 motorrijbewijs.

Beginnen met motorrijden

Ben je geïnteresseerd in het behalen van jouw motorrijbewijs? Ben je op zoek naar een professionele rijschool in Arnhem met ervaren instructeurs? Dan ben je bij Falcon rijschool aan het juiste adres. Met meer dan 13 jaar ervaring in het opleiden van nieuwe motorrijders, bieden wij kwalitatieve en gepersonaliseerde lessen om u op een veilige manier de weg op te helpen. Hieronder verstrekken we meer informatie over hoe je kunt beginnen met motorrijden bij Falcon rijschool. Van de benodigde materialen tot aanpak van de lessen, wij staan klaar om je te begeleiden op jouw weg naar het behalen van jouw motorrijbewijs.

Motorrijbewijs leeftijd

Voor het behalen van een motorrijbewijs gelden verschillende leeftijdseisen. De minimumleeftijd voor het behalen van een motorrijbewijs is 18 jaar. Voor het doen van het theorie-examen moet de kandidaat minimaal 17 jaar oud zijn. Het praktijkexamen voor het A1-rijbewijs, dat geldt voor lichte motorfietsen, mag worden afgelegd vanaf 18 jaar. Voor het A2-rijbewijs, dat geldt voor middelzware motorfietsen, moet de kandidaat minimaal 20 jaar oud zijn. Om het volledige A-rijbewijs (voor zware motorfietsen) met code 80 te behalen, moet de kandidaat minimaal 21 jaar oud zijn.

Na het behalen van het A1 en A2-rijbewijs vervalt de code 80 automatisch na 2 jaar of zodra de kandidaat 24 jaar wordt, waarna met hetzelfde rijbewijs de zwaardere categorie kan worden bestuurd. Het motorrijbewijs moet elke 10 jaar vernieuwd worden tot aan de 75e verjaardag, daarna moet het rijbewijs elke 5 jaar vernieuwd worden met een medische keuring. Indien je al medisch bekend bent bij het CBR kunnen andere regels gelden.

Motorrijles kosten

Bij Falcon rijschool begrijpen we dat het behalen van je motorrijbewijs een belangrijke mijlpaal is. Daarom bieden wij professionele en ervaren instructeurs die je begeleiden tijdens het hele proces. Onze rijschool is gevestigd in Arnhem en we hebben meer dan 13 jaar ervaring in het opleiden van nieuwe motorrijders. Wij streven ernaar om onze leerlingen te voorzien van hoogwaardige rijlessen en service van topkwaliteit.

Motorrijles pakket

Bij Falcon rijschool bieden we diverse motorrijles-pakketten aan, inclusief examen tegen aantrekkelijke tarieven. Onze pakketten zijn ontworpen om aan de behoeften en vaardigheden van elke leerling te voldoen. De pakketten variëren in prijs en omvatten een verschillend aantal lesuren, variërend van 10 tot 30 uur. Elk pakket omvat ook een examen, zodat onze leerlingen volledig voorbereid zijn om hun motorrijbewijs te behalen.

Tijdens de lessen kunnen leerlingen bij ons ook gebruik maken van de reeds aanwezige motorkleding. Daarnaast hebben we ook een motorkleding winkel, waar je je eigen uitrusting kunt kopen. Dit biedt leerlingen de mogelijkheid om gemakkelijk en betaalbaar de juiste uitrusting te verkrijgen voor hun lessen en examens.

Onze instructeurs hebben meer dan 13 jaar ervaring en bieden professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat onze leerlingen zich comfortabel voelen en klaar zijn om veilig de weg op te gaan. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, we hebben de juiste opties beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen.

Voor meer informatie over onze motorrijles pakketten, tarieven en examens, neem gerust contact met ons op.

Motorrijbewijs halen in 1 of 2 dagen

Vanwege de drukte bij het CBR is het behalen van je motorrijbewijs binnen enkele dagen op dit moment helaas niet mogelijk. 

Bij Falcon rijschool bieden we een versneld proces aan om je motorrijbewijs te halen in slechts 1 of 2 dagen. Om deel te nemen aan deze intensieve cursus, moet je al in het bezit zijn van een autorijbewijs en moet je in het bezit zijn van een geldige theoriecertificaat.

Onze pakketten bevatten een combinatie van praktijklessen en examen, waarbij we ons richten op het verbeteren van je rijvaardigheden en het voorbereiden op het examen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je gedurende het hele proces en staan klaar om je te helpen slagen voor het examen.

Dit versnelde proces verschilt van de standaard aanpak doordat het intensiever is en zich richt op kandidaten die al over bepaalde rijvaardigheden beschikken. De voordelen van dit proces zijn dat het minder tijd in beslag neemt en dat je snel en efficiënt je motorrijbewijs kunt halen.

Het proces kan echter beperkt beschikbaar zijn vanwege de hoge vraag en beperkte beschikbaarheid van examenplekken. We raden aan om van tevoren te informeren naar de beschikbaarheid van de cursus.

Arnhem

Westervoort

Duiven

Zevenaar

Lingewaard

Doesburg

Renkum

Rheden

Over onze autorijlessen

Algemene informatie

Starten met scooterrijlessen?

Heel goed! Een rijbewijs geeft je heel veel vrijheid en is super leuk! En zal het je ook makkelijker maken om een bijbaan te vinden als bezorger bijvoorbeeld..

 

Eerst een goede rijopleiding

Je scooterrijbewijs krijg je niet zomaar. Je moet eerst laten zien dat je de scooter onder controle hebt. Een goede rijopleiding zorgt dat jij voor elkaar krijgt! Falcon Rijschool kijkt terug op jaren ervaring in rijopleidingen en honderden geslaagden. Wij helpen jou met een succesvolle rijopleiding en het behalen van jouw scooterrijbewijs. Meld je makkelijk aan via het aanmeldformulier op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor je het weet zien wij jou tijdens de eerste rijles!

 

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Nadat je bent geslaagd kun je de volgende dag naar je gemeente om jouw rijbewijs aan te vragen. Het duurt daarna gemiddeld vijf werkdagen voordat je je rijbewijs op kunt halen.

Wat neem je mee als je naar de gemeente gaat?

 

Aanmelden voor een intake?

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Google Reviews

 • Avatar Giovanni Jansen ★★★★★ een maand geleden
  Vandaag geslaagd voor de scooter!!! Ik heb een dagcursus gevolgd en mijn instructrice voor … Lees meer vandaag
  was Caitlin.Ze gaf super goed les met een duidelijke uitleg en veel geduld😅. En naast dat alles was ze ook nog eens super leuk en gezellig wat het ijs doorbreekt als je zenuwachtig bent! Al met al super leerzame dag gehad, gezellig en veel gelachen en natuurijk het belangrijkste..GESLAAGD!!!!
  Dit bedrijf zeker een AANRADER!
  Allemaal bedankt.Groeten Giovanni
 • Avatar Svenja D ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ontzettend blij dat ik ben gaan lessen bij deze rijschool en raad deze ook aan iedereen aan! … Lees meer
  Nadat ik mij aangemeld had ben ik erg snel teruggebeld. De communicatie is altijd top geweest!
  Met heel veel plezier motorrijles gehad bij beide instructeurs. Er wordt goed met je meegedacht en veel persoonlijke aandacht waardoor je veel leert in de lessen.
  Ondanks dat ik geen autorijbewijs heb, ben ik voor zowel mijn AVB als AVD in 1x geslaagd!!
  Wat mij betreft de beste rijschool!
 • Avatar Marleen Spaargaren ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik heb van alledrie de motorinstructeurs les gehad en dat heb ik bij alledrie als prettig ervaren. … Lees meer Meestal had ik les van Anro en behalve dat hij kundig was en me de juiste tips gaf was het met name zijn rustige houding die maakte dat ik met steeds meer zelfvertrouwen het motorrijden onder de knie kreeg. ( Ik ben 57 en wanneer ik nerveus was voor een les pepte hij me steeds op:)
  De motoren waren altijd prima in orde en wat ik ook als bijzonder prettig heb ervaren is dat ze een vaste collega hebben ( Stephanie) voor de planning. Zij reageerde altijd snel, dacht mee, was aardig en betrokken en deed alles wat mogelijk was wanneer er bv ivm mijn werk geruild moest worden van lestijden of wanneer er vlak voor een examen wat extra lessen ingepland moesten worden. Dus al met al kan ik rijschool Falcon enorm aanraden!

Contact:

Email: info@falconrijschool.nl

Telefoon: 06-58822132

Adres: Leemansweg 39 G 6827 BX Arnhem

Kantoortijden:

Maandag:     09:00 - 17:00

Dinsdag:        09:00 - 17:00

Woensdag:   09:00 - 17:00

Donderdag:   11:00 - 20:00

Vrijdag:         09:00 - 17:00

Zaterdag:       11:00 - 17:00

Zondag:          Gesloten

 

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Vrijblijvend aanmelden