Falcon Rijschool contact gegevens

Bereikbaarheid

We staan zo goed als mogelijk voor je klaar!

Falcon Rijschool geeft 6 dagen per week rijles in de omgeving Arnhem en Nijmegen. Je kunt de website eens rustig bekijken voor alle informatie over onze rijopleidingen. Blijf je toch nog met vragen zitten, of ben je op zoek naar informatie die je niet op de website hebt kunnen vinden? Bel ons dan gerust! Doordeweeks zijn wij overdag vrijwel altijd bereikbaar. Of stuur ons een bericht, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je vindt al onze contactgegevens en een formulier om direct een bericht naar ons te sturen op deze pagina. Nemen wij de telefoon niet op? Dan bestaat de kans dat de instructeur(s) bezig zijn met het afnemen van een examen, of een proefles. Natuurlijk doen we onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn!

Rijlessen voor de hele regio Arnhem en Nijmegen
Falcon Rijschool heeft vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Wij halen onze kandidaten dus op in heel Arnhem en Nijmegen. Zie het overzicht voor alle gemeenten waar wij actief zijn.

Staat jouw plaatsnaam er niet bij? Geen zorgen, het kan goed zijn dat wij toch actief zijn waar jij woont. Neem in dat geval even contact op om te overleggen. Kom je van verder weg, dan kunnen we altijd op een station of een andere locatie in de regio Arnhem en Nijmegen afspreken. Geen probleem!

Arnhem

Westervoort

Duiven

Zevenaar

Lingewaard

Doesburg

Renkum

Rheden

Rozendaal

Overbetuwe

Nijmegen

Wijchen

Beuningen

Berg en Dal

Heumen

Contactgegevens

Falcon Rijschool
Herfststorm 10
6486 DK Arnhem

Motor opstap adres Arnhem (op afspraak)
Orionsingel Garagebox 206e

Motor opstap adres Nijmegen (op afspraak)
Hogelandseweg 91
6545 AB Nijmegen

Tel: +31 (0)6 588 221 32
E-mail: info@falconrijschool.nl

Wordt de telefoon niet opgenomen? Dan is de kans groot dat de instructeur(s) bezig zijn met het afnemen van een examen, of een intake. Stuur ons in dat geval een e-mail of een bericht via het contactformulier, of probeer het op een later moment nog eens. Natuurlijk doen we onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn!

Contactformulier

43 minuten geleden

Falcon Rijschool
πŸ”₯πŸ”₯ Ook Rocky haalt zijn rijbewijs in 1οΈβƒ£βœ–οΈ πŸ”₯πŸ”₯Op naar veel veilige kilometers πŸπŸ’¨β€ΌοΈβ€ΌοΈ Proefles dit weekend nog mogelijk 😱 Neem snel contact op en claim jouw plek!! βœ‰οΈ#motorrijden #slagendoejebijfalcon #rijschoolarnhem #rijbewijs #falcon #inthepocket #motorrijbewijs #motorarnhem #dreamscometrue #vrijheidopdemotor #rijbewijsgehaald ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

3 uur geleden

Falcon Rijschool
πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ Duim omhoog met een TOP resultaat πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸπŸ’¨ Khalid in 1οΈβƒ£βŒ geslaagd πŸπŸ’¨We wensen je veel veilige kilometers 🏍🏁Proefles plannen en dit jaar nog genieten van de motor? Neem snel contact op ‼️#falcon #inthepocket #motorrijden #slagendoejebijfalcon #falconrijschool #rijbewijs #motorrijbewijs #motorrijlessenarnhem #rijschoolarnhem ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

5 uur geleden

Falcon Rijschool
🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁EDGAR G E F E L I C I T E E R D πŸ₯³πŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸ’¨πŸ”₯ In 2,5 maand je rijbewijs op zak πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼Nu snel dat rijbewijs aanvragen πŸ‘€πŸ‘€#trots #motorrijbewijs #rijschool #falconrijschool #slagendoejebijfalcon #motorrijden #falcon #niettestoppen #yamaha #rijbewijs #inthepocket ... Meer tonenMinder tonen
Bekijk op facebook

Google Reviews

 • Avatar Femke Beemer β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… in de afgelopen week
  Wat een geweldige service!
  Doordat de rijschool waar ik een pakket had afgenomen, geen plek
  … Lees meer meer had voor lessen door te veel leerlingen, moest ik opzoek naar een oplossing.
  Ik had mij aangemeld via de site en ik werd binnen 20(!) minuten terug gebeld(dit noem ik service). Hier vertelde ik mijn verhaal en er werd gelijk actie ondernomen om mij te helpen!
  Wat ben ik enorm tevreden! Dankzij de extra lessen bij Falcon heb ik mijn rijbewijs gehaald!
  Ook de instructeur was enorm vriendelijk en wist er leuke lessen van te maken!
  Het is iedereen aan te raden hier heen te gaan voor zijn of haar rijbewijs.
  Ik kom zeker terug voor mijn BE
  nogmaals aan het bedrijf en de instructeur GROTE DANKπŸ™
 • Avatar Stanzi Litjens β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… een week geleden
  Motor examen gehaald door bij deze rijschool te lessen. Fantastische ervaring. Super goed georganiseerd, … Lees meer fijne motoren en bovenal: 2 super motiverende en rustige leraren Anro en Tunahan. AVB bij het Gelredome en AVD op de weg natuurlijk: heel fijn. Inplannen van de lessen en examens goed ingepland op de PlanGo app. Gehaald binnen 5 maanden!
 • Avatar Ali β˜…β˜…β˜…β˜…β˜… 2 weken geleden
  Team Falcon heeft ervoor gezorgd dat ik mijn motor rijbewijs heb kunnen behalen. Het was een … Lees meer zeer leerzame periode waarin ik veel nieuwe vaardigheden heb geleerd. Super rijschool aanrader voor iedereen!

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR

Falcon Rijschool

info@falconrijschool.nl
+31(0)6 588 221 32
Rijschool nummer: 5297H6

Zelf regelen

Machtig ons met DigiD

Theorie aanvragen CBR

Zelfreflectie CBR

Gezondheidsverklaring CBR